STUPARUL

O saptamana intreaga am sunat in stanga si dreapta sa gasesc un producator autorizat de miere. Aveam o nevoie stringenta de serviciile unei astfel de persoane, asa ca, mi-am pus toate cunostintele in priza si dupa ce am sunat de nu stiu cate ori, in sfarsit, l-am gasit pe el Stuparul Mihalache Dorin .

Asa s-a recomandat si, dupa ce mi-a scos un teanc de avize si atestate de producator, mi-a intins si trei borcanele de miere sa o degust. Degeaba am incercat sa-l conving, in mod indirect, ca eu am incredere in oameni si sunt sigura ca are o miere foarte buna, omul mi-a pus in fata marfa frumos ambalata si etichetata, apoi a inceput sigur pe el sa-mi descrie produsele si calitatile acestor produse, mai ales ca respecta toate normele de producere a unei mieri de calitate, fara zahar sau alte „adaugiri periculoase”. Si uite asa, pentru prima oara, am gustat dintr-o incantatoare miere de rapita, care face bine si la ten si la ochisori obositi de atata stat cu nasul in calculator, apoi mi-am adus aminte de gustul mierii de tei si al mierii poliflore si apoi am aflat putintel si din „metodologia si procedurile” de lucru ale albinutelor.

Ce pot sa va spun este ca produsele sunt excelente si vi le recomand, pentru ca sunt 100% naturale si sunt comercializate la un pret extraordinar – 9 lei borcanul de 500 gr. si 18 lei borcanul de 1 kg iar, in ceea ce priveste povestile cu si despre albine, matci si trantori ….sunt interesante, avem ce invata si noi.

Unde il gasiti pe dl. MIHALACHE? Pai daca sunteti din Tulcea trebuie sa stiti ca isi vinde produsele in Piata Veche, este singurul reper pe care il am. Daca nu sunteti din Tulcea il puteti contacta la telefon 0728844802. Sper sa nu se supere ca i-am afisat numarul pe Internet…ma gandesc ca daca tot avea numarul pe eticheta nu este nici o problema. Daca mergeti sa cumparati miere va rog sa-mi mai lasati si mie un borcan cu miere de rapita. Trebuie sa trec neaparat sa-mi mai cumpar, ca sa pot arata la 100 de ani cat o „adolescenta” de 40 .

Daca nu sunteti multumiti puteti arunca cu borcanul dupa mine!