ASOCIAȚIA VALORI DOBROGENE implementează în perioada mai – noiembrie 2024, în calitate de Partener, proiectul „AGENDA COMPETIȚIONALĂ A PERFORMANȚEI 2024”, alături de CLUBUL SPORTIV SAKURA DOJO TULCEA, beneficiar direct.

Proiectul este finanțat de Consiliul Judeţean Tulcea prin apelul dedicat organizațiilor neguvernamentale, conform Ghidului solicitantului pentru acordarea finanţărilor nerambursabile din bugetul Judeţului Tulcea pe anul 2024, pentru domeniile „Sport” şi „Activităţi social/culturale și de tineret”.

Proiectul își propune îmbunătățirea gradului de participare și susținerea cadrului profesional de pregătire, deplasare și participare la un număr de minim 8 evenimente competiționale, naționale și/sau internaționale, organizate în cursul anului 2024 la nivel de ramură sportivă kempo (arte marțiale), pentru un număr estimat de 17 membri, 15 sportivi activi și 2 antrenori ai Asociației CLUB SPORTIV „SAKURA – DOJO” TULCEA.
Așadar, vom fi alături de campionii Clubului Sportiv SAKURA DOJO Tulcea, cu experiență și suport în implementarea proiectului, cunoscând faptul că, cu siguranță, ne vor reprezenta cu mândrie județul și comunitatea.

Revenim cu vești!