Stiti ce fac tinerii nostri

Povestea poate incepe pentru ca am intrat pe ultima suta de metri. Scenariul e pregatit iar ei „actorii”, adica tinerii „sub” actiune, sunt conectati la duracell. Ultimele pregatiri implica mai nou liste, bife, asumare de responsabilitati individuale. Asa se zice ca e normal. Si tot asa se zice ca ei tinerii se vor transforma maine in niste adulti capabili sa-si gestioneze propria viata si sa sustina comunitatea. Partea buna e ca am ajuns la o varianta finala, deci am trecut de etapa propuneri si etapa evaluare. E adevarat ca indrumatorii au avut un rol important in stabilirea directiei, pentru ca altfel se mai plutea in deriva gamei vaste de optiuni existente.

Si daca va este foame va propunem sa ne evaluati meniul  (tip cina) pe care-l vom prepara in deplasare in seara „The young Roumanians „master chiefs” : tochitura romaneasca – aburinda, din carnita de purcelus cu bulgarasi de branzica si cu un ou ochi pe o palma de mamaliga, crema de zahar ars si salam de biscuiti …. Nu stim de ce am ajuns la varianta cu doua deserturi. Nu ne dam inca seama cine este vinovatul.

Daca aveti vreun secret pentru retele pe care dorim sa le punem in practica si sunteti buni, nu intarziati sa ni le dati pentru a fi siguri de o seara cu lins de degete… si farfurii goale.

Olanda sosim si, de data asta, sigur vom castiga meciul !