De 23 de ani asteptam sa traim ca-n occident, sa avem autostrazi, sa avem locuri de munca si salarii decente, sa avem servicii publice de calitate. Acum cred ca v-ati convins ca nu este  suficient sa astepti pentru nimeni nu-ti va oferi nimic.

Pentru fiecare dorinta trebuie sa actionezi, sa te zbati, sa o prezinti si sa o reprezinti pana in cel mai mic detaliu astfel incat cei care te conduc sa inteleaga ce iti doresti in fapt (pentru ca ei au alte dorinte)…iar in final, daca esti ignorat, trebuie sa te aduni, sa te aliezi cu cei ce gandesc ca tine si sa incepi lupta din nou cu toate instrumentele legislative pe care le ai la indemana.

Acum e un moment in care poti sa actionezi si sa-ti expui opinia cu privire la modul in care iti doresti sa functioneze sistemul de sanatate in Romania. Preventia sau tratarea starii de boala este prioritara pentru tine? Va functiona ceea ce-si doreste noul guvern sa puna in practica la nivelul sistemului de sanatate? Tu ce crezi? Citeste si exprimati opinia. Vrem sa o cunoastem. Niciodata nu este prea tarziu.

Intra pe site initiatorului www.advocacy.ro si actioneaza.