PELICAM International Film Festival !
Festival de film despre mediu si oameni editia I, 15-17 iunie, Tulcea

ASOCIATIA VALORI DOBROGENE sprijina, prin implicarea voluntara, prima editie a Festivalului International de Film despre mediu si oameni PELICAM.

Festivalul debuteaza intre 15 si 17 iunie la Tulcea, prezentand in competitie atat lungmetraje, cat si filme de scurt metraj, ce aduc in discutie perspective interesante  cu privire la problematica mediului inconjurator.

Festivalul va fi gazduit de Centrul Cultural Jean Bart si Piaþa Civica din Tulcea in parteneriat cu Asociatia Ateliere Fara Frontiere, Independenta Film, Clorofilm si Sambata Sonora.

Pe parcursul celor trei zile se vor realiza videoproiectii ale filmelor premiate in festivaluri renumite, precum cele de la Cannes, Berlinale sau Sundance. Festivalul International de Film PELICAM include atat proiecþii de film in premiera nationala, cat si ateliere, workshopuri, dezbateri pe teme de actualitate si concert extraordinar in aer liber.

Festivalul International de film despre mediu si oameni PELICAM este organizat de Asociatia Culturala Les Herbes Folles. Sponsorul principal al evenimentului: APA NOVA Bucuresti, o companie VEOLIA. Sponsor PIFF 2012: Renault.