„Mea” Culpa

Azi am fost apostrofata Puternic….Brusc si cu o introducere ……….mica, mica. A fost din categoria……..turture de gheata cazut in cap in plina zi ! ……Sau gen Fault ! ……..Sau gen loveste si fugi !…… Sau gen i-am facut pe romani !…Sau gen de ce sa fiu doar EU frustrat, ia sa-i mai frec la cap si pe altii !

Nu am avut dreptul la replica, nu mi s-au acceptat scuzele, desi exista circumstante atenuante – DIN CATEGORIA ESTE PRIMA OARA. Nu !!!!! totul radical. Fara punct si de la capat, in conditiile in care nu a existat nici un inceput de fraza ci doar legi nescrise si prezente insuficient mediate astfel incat, macar razant, sa stii ca exista. Pacat ca din astfel de interventii nu ti se increteste parul. Ar fi fost super, as fi economisit bani.

Am incasat-o si recunosc. Avantaj ? Acum mai cunosc o „identitate” . Nu o s-o uit evident in conditiile in care amenintarile au curs val ca sampania de anul nou. Mi-as dori totusi sa pot descoperi, intr-o zi, dincolo de o identitate o persoana si un om. Poate am s-o invit la o cafea ….cine stie…

…. si totusi ziaristul roman are si el o anumita prestanta …..

Restul este poezie…iarna alba si viata gri.

Concluzie: „E usor sa vezi partea pozitiva a problemelor celorlalti.” (Murphy) Mai greu e sa vezi partea pozitiva a problemelor proprii.