Avem o nouă Gaură la nivel de Buget de Stat. Aceasta este tema de discuție din zilele de azi.
Cum s-a format ea? Când? De ce?
Pare un mister adâncit prin mințile celor ce lucrează cu Bugetul de Stat …iar unii, mai curajoși aș spune, nici nu sunt convinși că ea există.
Alții ar putea argumenta că formarea ei este similară unei găuri negre (explicată de Wikipedia astfel: O gaură neagră este o regiune în spațiu-timp cu o forță gravitațională atât de mare încât NIMIC — nici măcar particulele și radiația electromagnetică ca lumina — NU POATE SCĂPA ODATĂ INTRAT ÎN EA.). Dacă medităm la aceasta explicație este posibil să punem semnul egal între Bugetul nostru de Stat și Gaura neagră.

Din perspectiva optimistă orice gaura îți oferă oportunitatea unui spațiu liber pe care poți să-l umpli cu ceva, așa că eu propun să introducem în această gaură: Integritate; Onestitate; Altruism; Respect; Investiții, pentru toți cetățenii acestei țări.

Păcat însă că, cei ce s-au angajat să facă țara mai bună, nu au voință ci doar frici personale ce le apasă coloana vertebrală și-i transformă în niște gândaci în căutare de hrană pentru stomacul propriu, așadar varianta optimistă va rămâne doar la stadiul de variantă nu de realitate.