ClicJobs

Proiectul CLICJOBS inaintat si aprobat in cadrul cererii de propuneri de proiecte ASSOCLIC 2011, etapa a II-a, propusa de Asociatia Ateliere Fara Frontiere, a permis dotarea Asociatiei Valori Dobrogene cu 4 calculatoare si pack-urile aferente.
Cu ajutorul acestor calculatoare se va amenaja un cadru organizat, unde somerii de lunga durata ca si categorie dezavantajata, isi pot exersa competentele informatice si pot accesa job-uri in sistem online sub indrumarea membrilor Asociatiei.

Initiativa Asociatiei Ateliere Fara Frontiere, organizatie orientata spre insertia socioprofesionala a grupurilor de persoane dezavantajate, marginalizate si in mare dificultate prin activitati si actiuni specifice, este in opinia noastra un exemplu de economie sociala demn de urmat si de alte structuri ce doresc sa abordeze acest domeniu.

Le multumim inca odata si pe aceasta cale si-i asiguram de tot sprijinul nostru in toate initiativele pe care doresc sa le implementeze.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>