Asociatia Valori Dobrogene va anunta organizarea si derularea lunara a unor ateliere de formare dedicate unor teme inerente existentei noastre sub aspect personal si profesional. Temele abordate vor fi propuse punctual pentru fiecare sesiune in parte iar cei interesati sunt invitati sa se inscrie deoarece locurile sunt limitate la un numar de 15 participanti. Temele sunt alese cu grija pornind de la nevoile identificate ca fiind de actualitate si interes pentru comunitate si vor fi sustinute de persoane cu experienta in domeniu.

Pentru luna aprilie, mai exact pe data de 20 aprilie 2013, vom sustine atelierul de formare si informare cu tema:  Deschiderea propriei afaceri.

Cu alte cuvinte daca te gandesti sa incepi o afacere pe cont propriu si nu stii de unde sa incepi si cum sa procedezi vino la acest atelier de formare. Toti ne-am pus la inceput aceleasi intrebari: De unde sa incep? Voi avea succes? Cat ma costa infiintarea unei societati comerciale? Dar a unui PFA? Cine ma poate sfatui? Acel cineva stie despre ce vorbeste sau „bate campii”? Unde gasesc informatii practice? De regula aceste intrebari dau navala brusc alaturi de primul gand al inceperii unei afaceri si deschiderea afacerii poate parea mult mai dificila decat este in realitate.

Iata de ce propunem acest atelier care iti va raspunde la aceste intrebari, pas cu pas. La final vei sti:

  • cat te costa deschiderea unei afaceri
  • ce pasi trebuie sa urmezi
  • de ce documente ai nevoie, respectiv daca te vei descurca sa le intocmesti singur sau vei avea nevoie de sprijin
  • cine te poate ajuta in intocmirea documentelor
  • ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru a functiona conform normelor legale in vigoare si pentru a nu primi amenzi.

Nu te vom imbata cu apa rece, nu-ti vom oferi formule magice de reusita…… pentru ca asa ceva nu exista…. dar iti vom oferi date reale care te vor ajuta sa iei o decizie corecta si sa faci planificari realiste. Vom asculta opiniile participantilor si vom raspunde la intrebarile lor.

Dupa cum spunea un autor „Nu uita ca succesul este 1% inspiratie si 99% transpiratie”.

Costul participarii este de 60 ron/persoana. Pentru plata pana la data de 15 aprilie 2013 costul participarii este de 50 ron. Vino impreuna cu un  invitat si vei plati 40 ron/persoana.

Timpul alocat sesiunii de formare este de 3 ore.

Formatori:

  • consultant management – Manager Tamara Sirotencu
  • consultant financiar – Economist Eachimov Otilia
  • consultant juridic – Avocat Buzila Corina Andreea

Locatie de derulare: sala de curs S.C. INFOTRUST-DESIGN S.R.L. – strada Babadag, nr.139, Parter, bloc 21 scara C Tulcea

Inscrieri pe adresa de email: contact@asvd.ro